Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 553 | Додав: hot_mk | Дата: 29.04.2014

До уваги вчителів, на сайті Міністерства освіти і науки України розміщено електронні збірники завдань державної підсумкої атестації в 2014 році по всіх предметах.

Дані збірники можна скачати за посиланнями:

Державна підсумкова атестація 4 клас

Державна підсумкова атестація 9 клас

Державна підсумкова атестація 11 клас

Переглядів: 410 | Додав: hot_mk | Дата: 22.04.2014

Методичні рекомендації щодо організації та проведення свята "Останнього дзвоника" і урочистостей з нагоди вручення випускникам документів про повну загальну середню освіту, а також матеріали для підготовки даних урочистостей (сценарії, пісні про школу 1, пісні про школу 2).

Проведення кожного святкового заходу у школі має свою навчальну, розвиваючу і виховну мету. Відзначення його вважається визначною подією у житті шкільного колективу і важливим засобом патріотичного, морального, естетичного, трудового виховання учнів. Тому бажано, щоб кожна дитина брала активну участь у святковому дійстві, отримала позитивні емоції. Різний їх зміст зумовлює і різні форми святкування. Але незалежно від того, що фор ... Читати далі »

Переглядів: 833 | Додав: hot_mk | Дата: 22.04.2014

Переглядів: 477 | Додав: hot_mk | Дата: 17.04.2014

15.04.2014 року в Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови Хотинського освітнього округу з проблеми науково-методичного забезпечення в умовах освітнього округу. Присутні на засіданні: методист ЧОІППО Боднар Василь Павлович, директор Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 та керівник творчої групи зі створення експериментальної системи допрофільної та допрофесійної підготовки, профільної освіти, науково-методичного забезпечення організації навчально-виховного процесу в умовах освітнього округу  Анісімова С.Л. та вчителі іноземної мови освітнього округу. В рамках засідання були проведенні: відкритий урок з англійської мови - вчитель Гаврилюк І.М на тему: « Не професія обирає людину, а людина обирає фах» та ділова гра з німецької мови  - вчитель Білівська О.О. на тему: «Подорож Європою».
Відкритий урок проведений у 11 класі показав всебічний розвиток учня, при використанні всіх видів мовленнєвої діяльності(аудіювання, читання письма та говоріння). Учні мали можливість відчути себе в іншомовному середовищі через систему аудіо- та ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: hot_mk | Дата: 16.04.2014

Настала весна. Весняне сонечко зігріває своїм теплом землю і людей. Все навкруги стає веселим, квітучим. Вже стало доброю традицією в Полянському НВК протягом квітня проводити місячник трудового виховання. Не став виключенням і цей рік. Учнями закладу було впорядковано шкільне подвір’я, проведено роботу  в шкільному дендропарку, прибрано біля пам’ятника загиблим воїнам – односельчанам.
Ця весна для України особлива, події, які відбуваються в нашій державі не стоять осторонь і наших учнів. В рамках місячника учні в знак трагічних подій, які відбулись в лютому місяці, щоб вшанувати загиблих людей «Небесної сотні» на шкільних клумбах висадили троянди. 140 кущів будуть нагадувати усім жителям села про Героїв України, які віддали своє життя за наше майбутнє. Кожен раз, коли учні будуть доглядати за трояндами згадуватимуть цих людей. 


Педагог-організатор Полянського НВК
Мельник С.В.

... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: hot_mk | Дата: 15.04.2014

Краєзнавчий підхід  у викладанні історії та позакласній роботі

Майбутня доля України
залежить від Вас, тому
треба вчити, знати і любити
історію свого народу.

                        М.Грушевський  

      Ці слова стали лейтмотивом районного методичного об’єднання вчителів суспільних дисциплін, що відбулося на базі Полянського НВК  Хотинського району  3 квітня 2014 року  з проблеми: «Краєзнавчий підхід  у  викладанні  історії та  позакласній роботі».
     Першими шанованих гостей зустріла директор НВК Івасюк Орися Миколаївна із юними краєзнавцями. Розпочалася робота  із  візитки-презентації школи, в ході якої учасники  зібрання мали нагоду   ознайомитися із історією становлення та розвитку Полянсь ... Читати далі »

Переглядів: 839 | Додав: hot_mk | Дата: 12.04.2014

Методична робота в Клішковецькій гімназії

11 квітня у Клішковецькій гімназії відбулося засідання динамічної групи  - керівник Пінтя Т. С., учитель англійської мови, учитель вищої категорії, з методичної теми «Методологічні основи викладання в 5-х класах». У роботі динамічної групи взяли участь директор НВК І ступеня села Клішківці Вілянська Л. І., учителі початкових класів: Пінтяк О. В., Гуйван М. Д., Марковська І. В., члени «Школи молодого вчителя» гімназії Балахтар О. С., Бобик Ю. О., Костюк Т В., Параскевін В. А. Учителі гімназії провели такі відкриті уроки: з української мови на тему »Узагальнення вивченого з теми «Лексикологія» - Бобик Г. В., з математики на тему «Розв’язування задач на відсотки» - урок-казка – Музика Л. Д. (5-Б клас), урок математики на тему «Урок узагальнення з теми «Дії з десятковими дробами» - учитель Горобець Н. Г., урок англійської мови на тему «Свята і традиції. Активізація вживання лексичних одиниць» ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: hot_mk | Дата: 11.04.2014

11 квітня 2014 року на базі Біловецького НВК відбулося методичне об’єднання вчителів української мови та літератури з теми «Використання комп’ютерних технологій на уроках української мови та літератури».  Відповідно до плану вчителями закладу Руснак З. І., Бузей Т. С., Крецу С. С. було проведено урок української мови в 7 класі з теми «Узагальнення та систематизація вивченого про прийменник», урок української літератури в 10 класі з теми «М. Вороний – «ідеолог» модернізації української літератури. Життєвий шлях, багатогранна діяльність» та година духовності «І озвались дзвони Великодні». Учителі української мови та літератури району стали учасниками тренінгу «Мультимедія та ІКТ  - точки перетину інтересів» та заслухали й обговорили доповідь «Використання комп’ютерних технологій на уроках української мови та літератури».

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: hot_mk | Дата: 11.04.2014

10.04.2014 р. на базі Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. відбулося методичне об’єднання вчителів природознавства Хотинського району з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках природознавства». Присутні мали змогу відвідати шкільний історико-краєзнавчий музей та оновлені кабінети закладу, побачити презентацію візитної картки закладу, побувати на уроці природознавства у 5 класі з теми «Рослинний і тваринний світ своєї місцевості» (переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2014» в номінації «Географія», вчитель вищої категорії, старший вчитель Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. Рогожа А. М.) та майстер-класі з молодими вчителями з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів під час вивчення шкільного курсу «Природознавство» (переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2014» в номінації «Географія», вчитель вищої категорії, старший вчитель Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. Рогожа А. М.).Під час уроку школярі збагатили свої знання про  видовий склад рослинного та тваринного ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: hot_mk | Дата: 10.04.2014

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 26 27 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz