Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пробне зовнішнє оцінювання (ЗНО) 2016 року

Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти.
Головна мета проведення пробного тестування – відтворення умов та технології проведення ЗНО для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.
Оскільки метою пробного ЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, воно буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2016 році.
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб. Реєстрація на пробне ЗНО 2016 року триватиме з 5 січня до 30 січня 2016 року.
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість пробного ЗНО визначається Українським центром оцінювання якості освіти.
Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється тільки в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника).

Графік проведення пробного тестування:

  • 2 квітня 2016 року - українська мова і література;
  • 9 квітня 2016 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних теста (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Допуск на пункти пробного тестування здійснюватиметься при наявності:

  • квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;
  • запрошення (реєстраційної картки);
  • паспорта (або свідоцтва про народження).

Визначення результатів пробного тестування
Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.
Для визначення результату за шкалою 100-200 балів необхідно буде скористатися 
спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці "Особистий кабінет учасника пробного ЗНО" (за наявності такого сервісу на сайті відповідного регіонального центру оцінювання).

Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти

ЗНО-2016 розпочнеться 5 травня

Міністерством освіти і науки затверджено Календарний план підготовки та проведення ЗНО в 2016 році, яким визначено дати проведення тестування з кожного навчального предмета, а також дати проведення основних заходів, що супроводжуватимуть проведення тестування у наступному році.

Документом визначено, що випускні шкільні іспити з української мови і літератури, математики та історії України, які в 2016 році будуть проведені у формі ЗНО, і результати яких за бажанням абітурієнтів можуть бути використані для вступу до ВНЗ, відбудуться у травні.

Зокрема, основна сесія ЗНО розпочнеться 5 травня тестуванням з української мови і літератури.

Тестування з математики буде проведено 11 травня, а з історії України - 13 травня.

Оскільки результати тестування із зазначених предметів будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, учасники тестування дізнаються про свої результати до кінця навчального року -26 травня. Український центр оцінювання якості освіти не пізніше 31 травня має надіслати навчальним закладам відомості з результатами атестації випускників за 12-бальною шкалою.

Зовнішнє незалежне оцінювання з інших предметів відбуватиметься після завершення навчального року, у період з 3 до 17 червня. Упродовж цього часу абітурієнти матимуть можливість скласти тести, результати з яких будуть необхідні для вступу до вищих навчальних закладів. Результати тестування абітурієнтів буде визначено до 25 червня.

Проведення додаткової сесії заплановано у період з 14 червня до 4 липня.

Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року:

Предмет

Дата проведення

Українська мова і література

5 травня (четвер)

Математика

11 травня (середа)

Історія України

13 травня (п’ятниця)

Російська мова

3 червня (п’ятниця)

Іспанська мова

6 червня (понеділок)

Англійська мова

7 червня (вівторок)

Німецька мова

8 червня (середа)

Французька мова

9 червня (четвер)

Біологія

10 червня (п’ятниця)

Фізика

13 червня (понеділок)

Географія

15 червня (середа)

Хімія

17 червня (п’ятниця)

 

Узагальнені результати ЗНО-2016

Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz