Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови Хотинського освітнього округу
08:59
Засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови Хотинського освітнього округу

15.04.2014 року в Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови Хотинського освітнього округу з проблеми науково-методичного забезпечення в умовах освітнього округу. Присутні на засіданні: методист ЧОІППО Боднар Василь Павлович, директор Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 та керівник творчої групи зі створення експериментальної системи допрофільної та допрофесійної підготовки, профільної освіти, науково-методичного забезпечення організації навчально-виховного процесу в умовах освітнього округу  Анісімова С.Л. та вчителі іноземної мови освітнього округу. В рамках засідання були проведенні: відкритий урок з англійської мови - вчитель Гаврилюк І.М на тему: « Не професія обирає людину, а людина обирає фах» та ділова гра з німецької мови  - вчитель Білівська О.О. на тему: «Подорож Європою».
Відкритий урок проведений у 11 класі показав всебічний розвиток учня, при використанні всіх видів мовленнєвої діяльності(аудіювання, читання письма та говоріння). Учні мали можливість відчути себе в іншомовному середовищі через систему аудіо- та відео вправ, рольову гру, та використання сучасних інтерактивних технологій. 11-класники закріпили і узагальнювали лексичний матеріал з теми, навчились використовувати ці знання в усному мовленні в конкретних комунікативних ситуаціях. Також учні висловлювали свої думки щодо вибору своїх майбутніх професій, вдало аналізували свій вибір за допомогою нових лексичних одиниць.
Ділова гра проведена між учнями 10 та 11 класів іноземного профілю, спрямована на розвиток соціокультурної компетенції та підвищення вмотивованості учнів до вивченого іноземних мов, зокрема німецької, адже без знань іноземних мов не можливо відчути себе в Європі європейцями. В ролі туристів учні відвідали Ваймар та Чернівці, познайомились з історією, видатними пам’ятками, творчістю видатних людей, в результаті збагатили власну національну культуру. Робота в групах, вміння підтримувати розмову, давати характеристику, узагальнювати інформацію дало можливість старшокласникам самостійно проаналізувати свій рівень знань з німецької мови.

 

   

Переглядів: 575 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz