Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

22 листопада 2015 р. в приміщенні Хотинської гімназії Хотинської міської ради відбулося відкриття олімпіади з зарубіжної літератури. З  вітальним словом до учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з вищезазначеного предмета звернулися Нікоряк Наталія Валеріанівна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри зарубіжної літератури та теорії літератури, Кирнац Надія Дмитрівна –  заступник начальника управління – начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної
освіти управління освіти районної державної адміністрації, Лемєшева Лідія Федорівна – директор Хотинської гімназії.
    Після відкриття Кирнац Н.Д. ознайомила представників команд навчальних закладів району з дорожньою картою проведення ІІ етапу Всеукраїнської  учнівської  олімпіади із зарубіжної літератури. З учителями проведено відповідний інструктаж.
    Відкриття олімпіади відбулось згідно графіка.  
Безпосередню участь в олімпіаді взяло 84 учні.
    Олімпіада триває.

... Читати далі »

Переглядів: 1036 | Додав: hot_mk | Дата: 22.11.2015

Юні дослідники  

       Не секрет, що діти дошкільного віку за своєю природою дослідники. Невситима жага нових вражень, допитливість, постійне прагнення експериментувати, самостійно шукати нові відомості про світ традиційно розглядаються як найважливіші риси дитячої поведінки. Дослідницька, пошукова активність-природний стан дитини, він налаштований на пізнання світу. Досліджувати, відкривати – значить зробити крок у незвідане і непізнане.
        У дошкільному підрозділі Данковецького НВК відбулося методоб’єднання вихователів старших/середніх  груп на тему: «Дослідницько-пошукова діяльність дітей як технологія пізнавально-мовленєвого розвитку». Вихователь Грек Галина Іванівна провела інтегроване заняття на тему: «Екскурсія до дослідницької лабораторії», де діти-лаборанти показали безліч дослідів з піском, водою та повітрям, викорис ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: hot_mk | Дата: 21.11.2015

Хотинський НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» знову гостинно відчинив двері колегам – освітянам. 20 листопада 2015 року на базі закладу проведено чергове засідання районного методичного об’єднання музичних керівників ДНЗ та дошкільних підрозділів НВК  Хотинського району, на якому розглядалася проблема «Оптимізація процесу музично-естетичного розвитку дітей дошкільного віку на сучасних засадах та підвищення ефективності дитячої музичної діяльності». Саме це питання розкрив через педагогічний всеобуч керівник МО, спеціаліст вищої категорії Журавський Ю.В., наголосивши, що головним завданням музичного виховання дошкільнят залишається навчити їх розуміти музику, емоційно відгукуватися на неї, розвивати почуття ритму, музичні і вокальні здібності через урізноманітнення та вдосконалення самостійної музичної діяльності дітей дошкільного віку та використання музики у повсякденному житті.
        Оскільки Хотинський НВК вже третій рік проводить  дослідно- експериментальну діяльність щодо формування здоров’ябережува ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: hot_mk | Дата: 21.11.2015

        04.11.2015р., на базі Анадольського НВК відбулося засідання  методичного об’єднання вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку на тему: «Ранній розвиток художніх здібностей та естетичного смаку».
        Слухачі методичного об’єднання мали змогу переглянути організовану діяльність інтегрованого змісту в першій молодшій  групі з використанням нетрадиційних технік малювання: «сухим пензликом» та «малювання пальчиками», яку продемонструвала вихователь Перепелюк Л.А. та презентацію роботи з дітьми раннього та молодшого дошкільного віку  в НВК. 
        У ході майстер-класу, який провела керівник методичного об’єднання з дітьми , педагоги спостерігали за роботою  молодших дошкільників засобами нетрадиційної образотворчої діяльності, ознайомились з різними зразками у нетрадиційних техніках, які не були використані під час практичної діяльності. 
         Під час обговорення та аналізу переглянутих форм роботи велику увагу п ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: hot_mk | Дата: 04.11.2015

27 жовтня на базі Хотинської гімназії проведено обласний семінар методистів РМК/ММК та керівників методичних об’єднань з проблеми «Діяльнісний підхід до іншомовної освіти як вимога сьогодення».
У роботі семінару взяли участь: Богачик Т.С., заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО; Куриш С.М., завідувач НМЦ іноземних мов і міжнародних відносин ІППОЧО; Якуба Р.Є., завідувач РМК відділу освіти Хотинської райдержадміністрації; Лємєшева Л.Ф., директор Хотинської гімназії; методисти НМЦ іноземних мов і міжнародних відносин ІППОЧО: Блажевська Н. В., Гладка В. А., Пекуляк І.П. 
Роботу семінару розпочала Богачик Т.С., виступивши з проблеми «Організація науково-методичного супроводу викладання іноземних мов». 
Заступником директора ІППОЧО було зазначено, що в умовах реформування національної системи освіти в Україні винятково важливого значення набуває систематична робота з підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Головною її метою є допомога педагогічним кадрам в реалізації актуальних завдань розвитку, вдосконалення і підвищення професійної майстернос ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: hot_mk | Дата: 28.10.2015

           Ось уже третій рік поспіль на базі Хотинського НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня» працює творча  група вчителів-початківців з проблеми «Формування   здоров’язбережувальних компетентностей молодших школярів». Адже зберегти, зміцнити здоров'я учнів, сформувати в них відповідальне ставлення до власного здоров'я – пріоритетне завдання початкової  школи.
        27 жовтня 2015  року відбувся день відкритих дверей творчої  групи . Усі бажаючі  мали змогу не тільки відвідати заняття, а й прийняти активну участь у роботі.  
           Керівник творчої групи, Антонюк Мар’яна Олександрівна, звернула увагу на актуальність теми « Особливий вплив на якісне навчання позитивних та негативних емоцій» та запросила до участі  Дєдов Ольгу Анатоліївну, практичного  психолога  НВК, яка розповіла про дидактичні умови забезпечення емоційності ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: hot_mk | Дата: 28.10.2015

22.09 в Анадольському НВК дошкільному підрозділі було проведено заняття з безпечної поведінки дітей на дорозі. Проводив заняття дільничний інспектор міліції Гуцул Олександр Васильович. Дітям доступно розповів як повинні себе вести в людних місцях і поводити себе на пішохідних переходах.

    ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: hot_mk | Дата: 23.09.2015

Переглядів: 375 | Додав: hot_mk | Дата: 01.09.2015

Міністерство освіти і науки визначило порядок організації Першого уроку у 2015/2016 році (лист Міністерства 1/9-354 від 24.07.2015).

Міністерство рекомендує загальноосвітнім та професійно-технічним навчальним закладам розпочати 2015/2016 навчальний рік за тематикою, що відповідала б принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, що затверджена наказом МОН від 16.06.2015 № 641. Конкретну тему Першого уроку навчальні заклади визначатимуть самостійно.

Перший урок: Ми – діти України (1 клас)

Перший урок: Ще не вмерла України і слава, і воля… (3,4 клас)

... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: hot_mk | Дата: 16.08.2015

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 26 27 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz