Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 1087 | Додав: hot_mk | Дата: 16.08.2015

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт підписав рішення Колегії МОН «Про проведення в 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання».

Новацією у наступному році стане проведення ДПА у формі ЗНО з трьох предметів:  української мови і літератури (базовий рівень – українська мова), однієї з іноземних мов, а також із математики або історії України (на вибір).

Відповідно до рішення, ЗНО в 2016 році відбуватиметься з 12 предметів, як і в 2015 році:

  • українська мова і література
  • історія України
  • математика
  • біологія
  • географія
  • фізика
  • хімія
  • англійська мова
  • іспанська мова
  • ... Читати далі »
Переглядів: 604 | Додав: hot_mk | Дата: 16.08.2015

Здоров’я дитини – багатство країни

Здоров’я дитини – багатство країни. Твердження, винесене у заголовок, не потребує доказів, адже це – аксіома. Педагогами літнього табору «Материнка»  здійснюється все для зміцнення здоров’я наших дітей, щоб всі вихованці мали можливість змістовно відпочити та оздоровитися. 
Щоденник табірного життя наповнений різноманітними яскравими заходами і подіями. У п’ятницю першокласники переглянули виставу «Коза-дереза на Хотинському ярмарку», підготовлену працівниками районної дитячої бібліотеки, а інші школярі побували на екскурсії у місцевій частині МНС, де мали змогу побачити спецтранспорт, спецодяг та спецзасоби рятувальників. 
У понеділок пройшов День правових знань, до участі якого долучилися працівники РВУМВС. Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Руснак О.М. ознайомив  присутніх із правилами безпеки на дорозі, законами про відповідальність неповнолітніх та правилами безпечної поведінки ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: hot_mk | Дата: 09.06.2015

З  початком літа у  Клішковецькій гімназії стартував франкомовний табір. Цьогоріч запуск проекту мовних таборів- пілотний: від успіху його реалізації залежатиме подальша доля літніх мовних таборів , в яких іноземна мова вивчається весело і креативно. Це прекрасна можливість для учнів поєднати відпочинок із вивченням іноземної мови.
Згідно програми мовного табору Клішковецької  гімназії діти мають змогу переглядати фільми, співати пісні, читати поезії, малювати, працювати над проектами та грати ігри.
Дякуючи яскравим  враженням  вивчення французької мови стає захоплюючим. 

 

 

 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: hot_mk | Дата: 09.06.2015

2 червня 2015 року в Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбулось відкриття двомовного табору «E.D.Camp». В рамках мовного табору створено 7 загонів:  “Shark”, “Smile”, “Berliner”, “Münchener”, “Hamburger”, “Girls Band”, “Boys Band”.
Мовний літній табір – програма Міністерства України, яка передбачає створення доступної можливості вивчення англійської мови для учнів та студентів, у незвичній формі, невимушеній атмосфері , що дає змогу учням без перешкод і зі зменшенням мовного барєру намагатися розмовляти англійською чи німецькою мовами. Саме тому, Хотинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 бажаючи  йти в ногу з часом, обирає вивчення іноземної мови, як крок до успіху майбутнього своїх випускників.

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: hot_mk | Дата: 03.06.2015

У травні,коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів,теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника.
Країна Знань Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 перегорнула ще одну сторінку освітянського літопису. Упродовж цього навчального року учні школи припадали до цілющих джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони живої та неживої природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. У рідній школі зміцніли й загартувалися душі громадян цієї Країни – і безтурботних першокласників, і замріяних у майбутнє випускників. Цей час іще більше посріблив скроні педагогів, але й зміцнив береги невичерпного моря доброти та сердечного тепла,що випромінюють учительські очі.
Із словами щирих привітань до присутніх звернулися директор школи Анісімова С.Л.,заступник міського голови Сторчак В.В. , завідувач методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Якуба Р.Є.
За перемоги у ІІ,ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад,  різноманітних конкурсах, турнірах та фестивалях учні школи нагороджені грамотами та дипломами.< ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: hot_mk | Дата: 01.06.2015

25 травня 2015 року, в Будинку дітей та учнівської молоді відбулося ювілейне свято (15 років) вшанування переможців Міжнародних, Всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад, конкурсів, фестивалів та спортивних змагань «Юна еліта Хотинщини».
Заступник начальника управління – начальник відділу освіти управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Кирнац Надія Дмитрівна представила гостей свята: Потурнак Богдан Михайлович - заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Кравецька Тетяна Іванівна - голова районної ради, Допіряк Петро Васильович - голова районної державної адміністрації, Головльов Микола Олексійович - Хотинський міський голова, які відзначили переможців грамотами та грошовими преміями, що були представлені в таких номінаціях:
– «Гордість року» – переможці та дипломанти Міжнародних конкурсів, ІУ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, ІІІ етапу учнівських конкурсів, та учні, які стали переможцями на обласних олімпіадах і конкурсах з трьох предметів;
... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: hot_mk | Дата: 26.05.2015

Професійне становлення педагога

  Школа молодого вчителя – це не тільки одна з підструктур методичної роботи, а й перші сходинки до професійного злету, творчий майданчик самоосвіти та самовдосконалення. Саме так працює школа молодого вчителя в Клішковецькій гімназії (керівник Боднар Надія Сергіївна). Упродовж року молоді вчителі засвоюють ази сучасного уроку. Працюючи над власною методичною темою, беруть участь у семінарах-практикумах, відвідують уроки вчителів-наставників, плідно опрацьовують новинки методичної літератури. Така співпраця – шлях до професійності. 
Щорічно члени школи молодого вчителя звітують про свою роботу перед колективом, аналізують труднощі. Форми звіту різні: конкурс «Крок до зірок», «Методичний ринг», цьогоріч – педагогічна рада, на засідання якої необхідно було представити самоаналіз відкритого уроку. Певними досягненнями поділилися вчитель світової літератури  Балахтар Оксана Сергіївна, учитель французької мови ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: hot_mk | Дата: 18.05.2015

День матері.

З нагоди  Дня матері у середній групі Колінковецького ДНЗ відбувся святковий ранок.  Свято проведено з метою продемонструвати  присутнім мамам любов їхніх синів і донечок та  як у садочку виховують маленьких громадян України. 
«Мама, матуся, матінка»,  – так вихованці впродовж свята зверталися до своїх  чарівних, ніжних, щирих, милих, добрих  мам.
Вихователь  розповіла  про  традиції  святкування Дня матері, а вихованці –про батьківську оселю, як шанують і люблять матерів, подарували  їм вірші, пісні, танці, інсценівки  та гарні весняні квіти.

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: hot_mk | Дата: 11.05.2015

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 26 27 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz