Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 9 » Літній табір «Материнка»
13:46
Літній табір «Материнка»

Здоров’я дитини – багатство країни

Здоров’я дитини – багатство країни. Твердження, винесене у заголовок, не потребує доказів, адже це – аксіома. Педагогами літнього табору «Материнка»  здійснюється все для зміцнення здоров’я наших дітей, щоб всі вихованці мали можливість змістовно відпочити та оздоровитися. 
Щоденник табірного життя наповнений різноманітними яскравими заходами і подіями. У п’ятницю першокласники переглянули виставу «Коза-дереза на Хотинському ярмарку», підготовлену працівниками районної дитячої бібліотеки, а інші школярі побували на екскурсії у місцевій частині МНС, де мали змогу побачити спецтранспорт, спецодяг та спецзасоби рятувальників. 
У понеділок пройшов День правових знань, до участі якого долучилися працівники РВУМВС. Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Руснак О.М. ознайомив  присутніх із правилами безпеки на дорозі, законами про відповідальність неповнолітніх та правилами безпечної поведінки під час літніх канікул. Змістовна зустріч завершилася жвавим діалогом правоохоронця з молодшими школярами. 
Сьогодні ж табір наповнений незвичним галасом і піднесенням, бо у спортивних змаганнях протистояли дві команди – команда педагогів «Досвідчені» та збірна школярів «Спритні». Хоча, перевага була на боці дорослих, задоволення від спортивного азарту отримали і учасники змагання і вболівальники.
Робота літнього табору «Материнка» триває і попереду ще багато цікавих справ….

 Начальник  табору «Материнка»                            Л.Б. Одайна

  

  

  

  

 

Переглядів: 407 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz