Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Обласний семінар методистів РМК/ММК та керівників методичних об’єднань
12:25
Обласний семінар методистів РМК/ММК та керівників методичних об’єднань

27 жовтня на базі Хотинської гімназії проведено обласний семінар методистів РМК/ММК та керівників методичних об’єднань з проблеми «Діяльнісний підхід до іншомовної освіти як вимога сьогодення».
У роботі семінару взяли участь: Богачик Т.С., заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО; Куриш С.М., завідувач НМЦ іноземних мов і міжнародних відносин ІППОЧО; Якуба Р.Є., завідувач РМК відділу освіти Хотинської райдержадміністрації; Лємєшева Л.Ф., директор Хотинської гімназії; методисти НМЦ іноземних мов і міжнародних відносин ІППОЧО: Блажевська Н. В., Гладка В. А., Пекуляк І.П. 
Роботу семінару розпочала Богачик Т.С., виступивши з проблеми «Організація науково-методичного супроводу викладання іноземних мов». 
Заступником директора ІППОЧО було зазначено, що в умовах реформування національної системи освіти в Україні винятково важливого значення набуває систематична робота з підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Головною її метою є допомога педагогічним кадрам в реалізації актуальних завдань розвитку, вдосконалення і підвищення професійної майстерності педагогічних кадрів, активізація їх творчого потенціалу. Реалізується вона різними шляхами, але основним є організація і проведення на належному рівні методичної роботи з педагогічними кадрами.
Методична робота - важлива складова післядипломної педагогічної освіти, що має цілісну систему дій і заходів, спрямованих на підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного педагогічного працівника, розвиток творчого потенціалу педагогічних колективів навчальних закладів, досягнення позитивних наслідків навчально-виховного процесу. Вона має ґрунтуватися на сучасних досягненнях психолого-педагогічної науки з урахуванням досвіду діяльності педагогів і конкретного аналізу результатів навчально-виховного процесу.
Тамара Степанівна зупинилась на основних завданнях, змісті та організації методичної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах.
У практичній частині семінару було окреслено практичні аспекти підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов у 2015/2016 н.р. Майстер-класи з даної проблеми проводили Куриш С.М., завідувач НМЦ іноземних мов і міжнародних відносин ІППОЧО, методисти НМЦ іноземних мов і міжнародних відносин ІППОЧО: Блажевська Н. В., Гладка В. А. та Складан В. В., вчитель-методист гімназії №4 м. Чернівці. 
У ході семінару були напрацьовані рекомендації, які схвалено всіма учасниками заходу.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Переглядів: 484 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz