Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Спільне засідання методичних об'єднань заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів у Колінковецькому ЗНЗ переноситься з 27 листопада на січень місяць 2014 р. Точна дата буде повідомлена додатково.
Переглядів: 443 | Додав: hot_mk | Дата: 18.11.2013


16 листопада на базі Хотинської гімназії відбувся ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з інформатики  і педагогіки та психології. Юних інформатиків представили 16 загальноосвітніх закладів району і Ставчанський ліцей. Вперше районний етап олімпіади був проведений з використанням центрального серверу прийому і перевірки робіт за індивідуальними логінами. При такій формі проведення кожен з учасників олімпіади має змогу працювати безпосередньо зі своїм завданням та знає кількість балів по кожній задачі. Учасниками олімпіади стали учні 9, 10 та 11 класів.

В олімпіаді з педагогіки і психології взяли участь 34 учні з 16 навчальних закладів і Ставчанського ліцею. 

Попередні результати олімпіад доступні на сторінці олімпіади. 
Переглядів: 552 | Додав: hot_mk | Дата: 16.11.2013

Сьогодні, 13.11.2013року,  на базі Хотинської гімназії відбулися Інтернет-збори батьків з проблеми «Формування духовної особистості – завдання школи та батьківської громади». 
У роботі зборів взяли участь: заступник голови райдержадміністрації В.В.Сторчак, заступник начальника управління освіти – начальник відділу освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.Д.Кирнац, керівники навчальних закладів, заступники директорів із виховної роботи, голови батьківських комітетів та представники батьківської громади. 
Форми і методи роботи з батьками, спрямовані на зміцнення взаємодії школи та родини, у загальноосвітніх навчальних закладах району представила у своєму виступі Кирнац Надія Дмитрівна (виступ додається).Батьківську громаду представляла заступник голови батьківського комітету Хотинської гімназії Микитюк Людмила Анатоліївна. 
Присутні у залі батьки мали змогу дати запитання та отримати кваліфіковану відповідь директора Департаменту освіти і науки, ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: hot_mk | Дата: 13.11.2013

13 листопада 2013 року в Перебиковецької  ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося методичне об'єднання вчителів художньої культури. Гарною візиткою  вчителів району зустріли учні школи, представили свій навчальний заклад,його створення і діяльність.
Цікавий  і змістовний урок художньої культури  в 9 класі на тему «Екранні мистецтва» провела Саргош Л.В. Учні  ознайомилися з розвитком кінематографа, його художніми засобами,навчилися розрізняти види кіно. На уроці  панувала атмосфера цікавості й розуміння, а інсценізація фільму «За двома зайцями»  ознайомила з акторською професією, додала гарного настрою та довершеності в засвоєнні навчального матеріалу.






Переглядів: 503 | Додав: hot_mk | Дата: 13.11.2013

Сьогодні, 12 листопада на виконання наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації  від 21.10.2013 року № 969 «Про проведення вебінар-наради» управлінням освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації забезпечено участь працівників управління, керівників навчальних закладів району у роботі вебінар-наради з питань організації роботи дошкільної галузі області у 2013/2014 навчальному році.
У заході взяли участь заступник   начальника управління – начальник відділу освіти управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Кирнац Н.Д., завідувач методичним кабінетом Якуба Р.Є.,  методисти районного методичного кабінету Ганчук В.В.,  Пислар О.В.,  Гріщенко О.В., спеціалісти з харчування Баратинська Л.В., Курочкіна Т.Ф., директори навчально-виховних комплексів та їх заступники, завідувачі ДНЗ. Всього у вебінар-нараді взяли участь 46 осіб.
 Приємно було почути з уст начальника Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації  Бау ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: hot_mk | Дата: 12.11.2013

На Хотинщині завершується одне з серйозних творчих випробувань на терпіння, на витримку та професіоналізм – конкурс «Учитель року – 2014»,  який зібрав людей, захоплених своєю справою,  творчих  і  небайдужих.
Учасники конкурсу - 27 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів району – творчі, енергійні, високопрофесійні педагоги, що навчають та шанують учня, його особистість, виховуючи найкращі моральні якості.
Конкурсні випробування відбуваються на базі Хотинської гімназії, Хотинського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» та Клішковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Найбільш  чисельною  представлена  номінація «Початкові класи» - 11 вчителів, що говорить про те, що є бажання педагогів проявляти ініціативу, ділитися досвідом, підвищувати свій фаховий рівень.

Переглядів: 470 | Додав: hot_mk | Дата: 08.11.2013

24 жовтня 2013 року на базі Хотинської гімназії відбувся районний етап конкурсу "Байт” на кращу комп'ютерну програму серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. В конкурсі взяли участь представники більшості загальноосвітніх навчальних закладів району та вихованці районного будинку дітей та учнівської молоді.
В рамках конкурсу відбулися змагання в таких номінаціях:
- ігрові програми (створення анімації з використанням графічних можливостей мови програмування Pascal). Учасники повинні були відтворити графічне зображення та надати йому заданої анімації;
- графічний редактор Paint - відтворення заданого графічного малюнка;
- навчально-демонстраційні програми - створення презентації, присвяченій Т.Г.Шевченку.
Крім того учасники конкусу, відповідно до номінацій, представляли домашнє завдання.
Переможці конкурсу визначалися за сумою балів за домашнє та конкурсне завдання.

Переглядів: 518 | Додав: hot_mk | Дата: 25.10.2013

24 жовтня 2013 року в Колінковецькому ЗНЗ І-ІІІ ступенів  відбулося методичне об'єднання вчителів основ здоров'я з проблеми «Здоров'язбережувальні технології на уроках основ здоров'я».
Зустріли присутніх візиткою учнів Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ступенів про діяльність закладу і його створення.
Цікаві і змістовні провели уроки в 3-Б класі «Природничі чинники здоров'я», вчитель біології Гайдамащук М.І., інтегрований урок з  українознавства та основ здоров'я у 5-А класі з теми « Людина – частка і ціле природи», вчитель українознавства Чорноброва О.А., факультативні  заняття у 10-Б класі  «Безпека харчування», вчитель біології Тимофій Н.І.
Батьківський форум відбувся з проблеми «Здоров'язбережувальні технології», як необхідність збереження здоров'я дітей. Під час роботи форум було створено сприятливу атмосферу у об'єднанні батьків та вирішенні даної проблеми, пробуджено свідомості, розуміння про здоров'я майбутнього покоління.
В обговоренні взяли участь методист науково-методичного центру виховної р ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: hot_mk | Дата: 24.10.2013

На сайті ІППО Чернівецької області проводиться он-лайн консультування щодо підготовки учнів до І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2013/2014 н.р. Детальніше
Переглядів: 476 | Додав: hot_mk | Дата: 22.10.2013


Насильство і жорстоке поводження з дітьми, нехтування дитячими правами, дитяча занедбаність та недоглянутість стають першопричиною глибоких особистісних змін, призводять до соціальних порушень, стоять біля витоків дитячої наркоманії, алкоголізму, асоціальних вчинків, злочинів.

16  жовтня на базі Хотинської гімназії відбулося засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби, темою якого стало «Попередження насильства, жорстокості в сім’ї та шкільному колективі». Соціальним педагогом Фугело Ю.В. та практичним психологом Корчак О.О. було показано роботу з усіма учасниками навчально-виховного процесу: батьками, вчителями та учнями.

Об’єднані в групи соціальні педагоги та практичні психологи шкіл району мали змогу ознайомитися з теоретичними засадами роботи соціально-психоло ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: hot_mk | Дата: 20.10.2013

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz