Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
9 грудня, у Міжнародний день боротьби з корупцією заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Петро Рева відзначив переможців обласного конкурсу плакатів на тему «Україна без корупції - погляд дитини», проведеного в загальноосвітніх навчальних закладах краю.
«Завдяки цьому конкурсу школярі художніми образами висловили власне бачення боротьби з корупцією, показали, якою повинна бути наша держава без неї. Всі учасники конкурсу проявили себе як свідома ланка громадянського суспільства, що здатна впливати на майбутнє України», - відзначив Петро Рева.
Друге місце  посів Владислав Осіпов - учень 10 класу Хотинської ЗОШ  №5 I-IIIступенів.
Петро Рева нагородив переможців конкурсу відзнаками обласної державної адміністрації.


Переглядів: 751 | Додав: hot_mk | Дата: 09.12.2013

Сьогодні, 7 грудня 2013 року, на базі Хотинської гімназії відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та економіки.
В олімпіаді з фізики взяли 95 учнів 8-11 класів, а з економіки 25 школярів 9-11 класів. Олімпіади  відбулися згідно затверджених дорожніх карт. Олімпіада з фізики включала два теоретичні, демонстраційний та експериментальний тури. Результати олімпіад будуть знаходитись на сторінці олімпіади.







Переглядів: 558 | Додав: hot_mk | Дата: 07.12.2013

Багато років поспіль управління освіти, молоді та спорту Хотинської районної державної адміністрації збирає на традиційне свято талановитих освітян, які демонструють високий рівень професійної підготовки та педагогічної майстерності у конкурсі «Учитель року». Грудень – це час підведення підсумків конкурсу «Учитель року», час вшанування відважних, одержимих педагогів, що наважились піти на випробування, аби утвердити своє професійне «Я» не заради слави... Талантом і майстерністю довести: учитель – професія далекої дії, він – майстер, що перетворює сіру буденність на незвіданий шлях до загадкових зірок, він несе любов туди, де була неприязнь, прощає там, де ображають, мирить, де були непорозуміння, відновлює віру серед сумнівів, дарує надію замість відчаю.
 В урочистому святкуванні взяли участь:
- Юрій Михайлович Юзва, голова районної державної адміністрації;  
- Дмитро Іванович Руденко, голова районної ради;
- Олександр Васильович Плаксивий, начальник управлі ... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: hot_mk | Дата: 06.12.2013

4 грудня 2013 року  відбулося засідання методичного  об'єднання  вчителів образотворчого мистецтва на тему: «Мандрівка в українську казку за допомогою графічних засобів» за участю вчителів образотворчого мистецтва району. Гостей  зустріли учні школи візиткою свого навчального закладу. Для вчителів району проведено відкритий урок  з образотворчого мистецтва в 5-му класі. На даному уроці дітки навчилися застосовувати творчі навички в зображенні казкових героїв,  вміння переносити казкових персонажів засобами графіки в ілюстрацію, прониклися  любов'ю та  повагою  до української народної казки.

Учасникам  методичного  об'єднання   був представлений виховний захід на тему :« Моє село , моя маленька Батьківщина».Відбулося засідання круглого столу з проблеми«Використання графічних засобів в образотворчому мистецтві».


... Читати далі »

Переглядів: 759 | Додав: hot_mk | Дата: 04.12.2013

30 листопада на базі Хотинської гімназії відбулася олімпіада з інформаційних технологій. В олімпіаді взяли участь 14 учнів  10 класу та 18 школярів 11 класу навчальних закладів району. Олімпіада включала виконання тестових завдань і комплексне завдання на використання програм офісного пакету Microsoft Office (3,7 або 10), зазначеним у заявці. Тривалість теоретичного туру 1 астрономічна година, практичного – 3 години. Результати олімпіади будуть знаходитись на сторінці олімпіади.







Переглядів: 531 | Додав: hot_mk | Дата: 30.11.2013

28.11.2013 р. на базі Данковецького навчально-виховного комплексу Хотинського району відбулося методоб’єднання вчителів природознавства з проблеми «Використання сучасних педагогічних технологій навчання в процесі викладання природознавства»
На засіданні були присутні Олентир М.Т. – керівник методичного обєднання вчителів природознавства та вчителі природознавства Хотинського району.
Гості ознайомилися з історією школи, переглянули концертну візитівку, провели методологічний аналіз уроку вчителя природознавства Данковецького навчально-виховного комплексу Антонюк Оксани Миколаївни «Екологічні системи. Ланцюги живлення» (6 клас), переглянули та стали учасниками презентації робіт учнів на тему «Квіти очі Землі».



Переглядів: 705 | Додав: hot_mk | Дата: 28.11.2013

27 листопада 2013р. на базі Ярівського НВК відбулося методичне об’єднання  керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів. 
Метою засідання було поглиблення знань учителів про методику використання педагогічних ігор; сприяння підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів початкових класів.
Теоретична частина була присвячена темі  "Використання ігрових технологій в навчально - виховному процесі початкової школи”. Неабиякий інтерес у присутніх викликала презентація досвіду роботи даного закладу з даної проблеми. Вчителі отримали багато цінної інформації для практичної діяльності. Надзвичайно цікавим та насиченим  різними ігровими вправами та завданнями був урок, який  підготувала і провела Біла З.С. 
Цікавою та змістовною була ділова гра з вчителями, яку провела Мельник В.Д. Учасники гри брали активну учась у виконанні різних типів завдань.
Під час обговорення педагоги  відзначили важливість використання ігрових технологій на уроках та в ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: hot_mk | Дата: 27.11.2013

23 листопада на базі Хотинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №5 відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика серед учнів 3-11 класів. У конкурсі взяли участь 56 учнів початкової школи та 151 школяр з 5-11 класів навчальних закладів району. Результати конкурсу представлені на сторінці конкурси.
Переглядів: 489 | Додав: hot_mk | Дата: 26.11.2013

21.11.2013 р. на базі Клішковецької гімназії Хотинського району відбулося зсідання методоб’єднання вчителів інформатики «Інтеграція курсу інформатики із загальноосвітніми дисциплінами»
На засіданні були присутні Ганчук В.В. – методист РМК управління  освіти, молоді та спорту Хотинської РДА, Максимчук О.О. – голова методоб’єднання вчителів інформатики, запрошений методист ІППОЧО Скрипська Г.В. та вчителі інформатики Хотинського району, адміністрація гімназії – директор Гановський П.Й., заступник директора з виховної роботи – Бобик Г.В.
Гості ознайомилися з історією гімназії, переглянули концертну візитівку,  провели методологічний аналіз уроку вчителя інформатики Клішковецької гімназії Ткача С.І. «Створення та настроювання діаграм, вибір типу діаграми» (11 клас), стали учасниками ділової гри «Новітні технології – це успіх сучасного учня» за участю практичного психолога Руснак Т.В.



Переглядів: 583 | Додав: hot_mk | Дата: 21.11.2013

21 листопада 2013 року на базі Хотинської загальноосвітньої школи №5 відбулось районне методичне об'єднання вчителів фізики та астрономії. Тема засідання «Роль сучасних технологій на уроках фізики та астрономії».
Для вчителів району проведено: відкритий урок фізики з використанням інформаційно-комунікаційних технологій (вчитель Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 Сержанюк О.В.), ділову гру  «Автоперегони» (вчитель Клішковецької гімназії Слободян Г.І., учасник ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013», проведено практичне заняття щодо складання тестів для програми «Тест W» (Скакун М.В., керівник школи педагогічної майстерності).






Переглядів: 530 | Додав: hot_mk | Дата: 21.11.2013

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 27 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz