Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 19
19 лютого 2014 року у Будинку дітей та учнівської молоді відбулася виставка учнівських робіт районної мистецької акції «Поезія Шевченка у вишивці».
Мета акції спрямована на відродження традиційної народної вишивки Буковини, виконання різних вишивальних технік, розвиток самосвідомості, здатностей до творчої самореалізації, пропагування та актуалізація доробку Тараса Шевченка як знакової постаті та  гідного відзначення Року  Тараса Шевченка.
У виставці взяли участь 25 учнів 5-11 класів із 15 загальноосвітніх навчальних закладів.
Більшість учнівських робіт виставки відповідали рекомендаціям щодо їх оформлення.
Кращі роботи будуть направлені на обласну мистецьку акцію.

Переглядів: 479 | Додав: hot_mk | Дата: 19.02.2014

18 лютого 2014 року у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови на тему: «Організація навчально-виховного процесу з іноземної мови у 5 класі». Тема засідання була обумовлена введенням нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти.
Засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови розпочалося з вступного слова завідуючої РМК Якуби Р. Є., яка ознайомила вчителів із планом роботи та актуальністю обраної теми.
Далі учасників запросили на візитку школи «Гостей дорогих стрічаємо щиро», яку підготувала педагог-організатор Адажій Н. П.
Учитель Стороженко Г. В. провела демонстраційний урок у 5 класі на тему: «У магазинах». Англійська мова викладається у 5 класі як друга іноземна. План уроку був побудований згідно з вимогами нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти. Робота була спрямована на досягнення головної мети – формування комунікативної компетенції. Педагог ввела учнів в іншомовну атмосферу за допомог ... Читати далі »
Переглядів: 726 | Додав: hot_mk | Дата: 19.02.2014

Економічні, соціальні негаразди в Україні найбільшою мірою вражають найбільш незахищені верстви населення. Тому в навчально-виховному закладі особливої уваги та підтримки потребують діти із соціально-вразливих сімей. 
Дитина в процесі навчання в школі має набути ключових компетентностей, необхідних для досягнення успіху в особистому та професійному житті. Поряд з життєвими компетентностями вона має вміти проявляти ініціативність та підприємливість, що означає здатність людини бути творчою, креативною, вміти планувати  та втілювати ідеї в життя задля досягнення поставлених цілей.
19 лютого на базі Зарожанського НВК відбулося засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби. Соціальні педагоги  та практичні психологи працювали в двох напрямках. Проблему «Зміст соціально-педагогічної діяльності  по захисту прав дітей із соціально-вразливих категорій» розглядали соціальні педагоги, а практичні психологи працювали над проблемою: «Розвиток проактивності, підприємливості учнів в ході здійснення психологічного супроводу шкільного клубу п ... Читати далі »
Переглядів: 460 | Додав: hot_mk | Дата: 19.02.2014

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz