Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 19 » Засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови
11:08
Засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови
18 лютого 2014 року у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови на тему: «Організація навчально-виховного процесу з іноземної мови у 5 класі». Тема засідання була обумовлена введенням нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти.
Засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови розпочалося з вступного слова завідуючої РМК Якуби Р. Є., яка ознайомила вчителів із планом роботи та актуальністю обраної теми.
Далі учасників запросили на візитку школи «Гостей дорогих стрічаємо щиро», яку підготувала педагог-організатор Адажій Н. П.
Учитель Стороженко Г. В. провела демонстраційний урок у 5 класі на тему: «У магазинах». Англійська мова викладається у 5 класі як друга іноземна. План уроку був побудований згідно з вимогами нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти. Робота була спрямована на досягнення головної мети – формування комунікативної компетенції. Педагог ввела учнів в іншомовну атмосферу за допомогою вірша, гарно проілюстрованого за допомогою слайдів, а також ознайомила учнів з новою лексикою у мовному контексті з використанням країнознавчої компетенції. Були використані різні типи вправ, спрямовані на розвиток мовлення. Також вдало використано комунікаційні технології. Цікаво проведено авторську фізкультхвилинку. Кульмінацією уроку стала рольова гра, під час якої була змодельована ситуація реального спілкування.
Також Стороженко Г. В. презентувала роботу над проблемою «Викладання другої іноземної мови у 5 класі». Вона зупинилася на принципах викладання другої іноземної мови, а також на труднощах, які виникають в процесі викладання та способі їх подолання. Завершальним етапом методичного об’єднання вчителів англійської мови став круглий стіл з проблеми «Організація навчально-виховного процесу з англійської мови у           5 класі», який провела голова методичного об’єднання вчителів англійської мови Гаврилюк І. М.
Завідуюча РМК Якуба Р. Є. підбила підсумки роботи семінару. Рекомендації методичного об’єднання стануть програмою дій для вчителів англійської мови при реалізації проблеми «Організація навчально-виховного процесу з іноземної мови у 5 класі».

 
 
Переглядів: 727 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz