Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 19 » Засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби
10:37
Засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби
Економічні, соціальні негаразди в Україні найбільшою мірою вражають найбільш незахищені верстви населення. Тому в навчально-виховному закладі особливої уваги та підтримки потребують діти із соціально-вразливих сімей. 
Дитина в процесі навчання в школі має набути ключових компетентностей, необхідних для досягнення успіху в особистому та професійному житті. Поряд з життєвими компетентностями вона має вміти проявляти ініціативність та підприємливість, що означає здатність людини бути творчою, креативною, вміти планувати  та втілювати ідеї в життя задля досягнення поставлених цілей.
19 лютого на базі Зарожанського НВК відбулося засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби. Соціальні педагоги  та практичні психологи працювали в двох напрямках. Проблему «Зміст соціально-педагогічної діяльності  по захисту прав дітей із соціально-вразливих категорій» розглядали соціальні педагоги, а практичні психологи працювали над проблемою: «Розвиток проактивності, підприємливості учнів в ході здійснення психологічного супроводу шкільного клубу підприємництва». Соціальним педагогом  Дубань Л.П.  для соціальних педагогів було показано алгоритм роботи соціального педагога по наданню соціально-педагогічної підтримки дітям із соціально-вразливих сімей. Соціальні педагоги  активно працювали, висловлювали власні думки та ділилися педагогічним досвідом по захисту прав дітей із соціально-вразливих сімей. 
Практичні психологи побували на інтегрованому занятті з основ підприємливості та психології «Будь успішним», яке проводила практичний психолог Гончар О.М. з учасниками шкільного клубу підприємництва «Джентльмени удачі». В ході заняття  учасники семінару ознайомилися  з проактивністю, підприємливістю учнів  – життєвими  рисами, необхідними для досягнення успіху в житті.
Наприкінці відбулося засідання круглого столу з даних проблем працівників психологічної служби за участі директора Зарожанського НВК Главацького В.В. та методиста РМК Пислар О.В.

 

Переглядів: 461 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz