Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 10

9 грудня на базі Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. відбувся семінар для керівників методичних об’єднань та слухачів авторської педагогічної майстерні вчителів початкових класів на тему: «Співпраця школи та батьківської громадськості щодо формування соціальної компетентності молодшого школяра».
На зустрічі обговорювались питання впровадження нового курсу «Культура добросусідства», порушувалися проблеми адаптації першокласників та співпраці батьків, вчителів у навчально-виховному процесі закладу.
Змістовною і актуальною була практична частина, де освітяни майстерно продемонстрували свій високий професійний потенціал.
Першокласники разом з класоводом Бейлишиною В.В. повідали гостям про свята, що святкуються в їхніх родинах. Урок з навчального курсу «Культура добросусідства» був цікавим, змістовним та насиченим сучасними активними та інтерактивними методами та формами роботи на уроці. Діти вміло вчилися висловлювати думки, розповідали про традиції своїх сімей і дійшли висновку, що сімейні свята роблять родину міцною, дружною, об’єднують ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: hot_mk | Дата: 10.12.2015

9 грудня 2015 року на базі Хотинського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» відбулося чергове  засідання Школи молодого вихователя,  яку відвідують вихователі району зі стажем до 3-х років та малодосвідчені, які не мають фахової освіти. Відкрила методичний захід керівник Школи Кудринецька С.І., вихователь вищої категорії, вихователь-методист.  
Молоді фахівці переглянули логопедичне заняття в старшій групі на тему «Фрукти. Диференціація свистячих та шиплячих звуків». Вчитель-логопед Тамполар Л.С., спеціаліст ІІ категорії, продемонструвала різні форми роботи з формування правильної звуковимови[с]-[ш], розвитку дрібної та загальної моторики дітей. 
Практичний психолог  навчально-виховного комплексу Дєдов О.А., спеціаліст вищої категорії, провела семінар-практикум «Ознайомлення з психологічними аспектами адаптації дітей до ДНЗ. Створення ситуації успіху під час роботи з дітьми», у ході якого зосередила увагу учасників на проблемі адаптації дітей до умов дошкільного закладу і збагатила зн ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: hot_mk | Дата: 10.12.2015

Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz