Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 24 » Тиждень іноземних мов у Колінковецькому ЗНЗ І-ІІІ ст.
00:13
Тиждень іноземних мов у Колінковецькому ЗНЗ І-ІІІ ст.
Цими днями у Колінковецькому ЗНЗ І-ІІІ ст. був проведений тиждень іноземних мов. Основною метою організації і проведення різноманітних заходів було, наголошення на об'єднання, зацікавлення учнів у вивченні іноземних мов і продемонс¬трувати, що іноземні мови — це не щось схоластичне, а те, що об'єднує людей, допома¬гає стирати кордони й справді жити в третьо¬му тисячолітті. Сьогодні однією з основних цілей під час вивчення іноземних мов є роз¬виток комунікативних навичок учнів, реалізація та впровадження регіональної програми «Підвищення рівня іншомовної мовлен¬нєвої компетентності учнів загальноосвітніх на¬вчальних закладів шляхом розвитку усного мов¬лення у навчально-виховному процесі з іноземних мов на 2013-2016 рр.», тому вчителями-предметниками було надано особливу увагу цьому аспекту при розробці плану проведення тижня іноземних мов. Тиждень був розпочатий тематичною лінійкою на якій учні школи мали змогу висловити своє відношення щодо вивчення іноземних мов, а також продемонстрували вміння в декламуванні віршів і виконанні пісень. Були проведенні відкриті уроки у 2 класі на тему: «Зовнішність. Частини тіла» вчитель Максимчук Н. С., у 4 класі на тему: « Канікули у Лондоні» вчитель Олексюк О.Ю. і у 5 класі на тему: «Символи України» вчитель Чоботарь Н. С. Також були проведені: майстер – класи із читання вчителькою французької мови Паскар Т. М. на тему: «Моє захоплення», в якому брали участь учні 8-11 класів, а також вчителькою англійської мови Максимчук Н. С. на тему: «Використання Інтернет ресурсів у здобуванні інформації при вивченні англійської мови» в якому брали участь учні 6-8 класів .Також була проведена виховна година учнями 6 класу на тему: «Мій рідний край», вчитель Максимчук Н. С..
  Заходи тижня сприяли розширенню і збагаченню придбаного навчального, мовного і мовленнєвого досвіду в курсі оволодіння іноземними мовами, підвищили престиж вивчення іноземної мови, були зміцненні  міжпредметні зв'язки , поглиблені країнознавчі знання. Учні більше дізналися про традиції , звичаї, культуру країн мову яких вивчають, незабуваючи про традиції і цінності власної Батьківщини. Діти виступали у ролі представників-гідів власної держави і пізнавали інші країни  активно використовуючи мову цих країн.  
При проведенні тижня застосовувались аудіовізуальні засоби навчання,  які є зразком вимови, так як записані носіями мови, наочність, особлива увага була надана Інтернет ресурсам (аудіо-та відеоматеріалам). Всі заходи були змістовними, комунікативно спрямованими, забезпечували користування іноземними мовами як засобом отримання  і передачі інформації в типових природних ситуаціях спілкування, а також була відмічена емоційність форм і способів реалізації, що сприяє підвищенню інтересу учнів до іншомовної діяльності.

                       
Переглядів: 568 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz