Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Виїздні курси вчителів англійської мови
20:52
Виїздні курси вчителів англійської мови

 22 жовтня 2014 року в Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 проходили виїздні курси вчителів англійської мови при ЧІППО. Заїзд та реєстрація учасників розпочався о 09.30, далі вчителі мали змогу познайомитись зі шкільним життям у Візитці презентованій українською, англійською та німецькою мовами. З метою ознайомлення з історією школи вчителям була представлена екскурсія в шкільному музеї (англійською мовою).
Курсанти були присутні на уроці англійської мови у 8-А класі на тему: «My life is music» (вчитель Гаджоса Н.Я.). Мета уроку досягалась, за допомогою слухання автентичних аудіо та відео матеріалів, також на уроці мали місце інтерактивні методи навчання такі, як «Знайди пару», «Правильне не правильне», «Встав слово», «Заповни таблицю згідно тексту». Учні підготували міні-проекти про улюблений стиль музики та розповідали про свої музичні вподобання англійською мовою. На протязі уроку в класі була створена атмосфера іншомовного спілкування, учні висловлювали свої думки та погляди ,  а також тренували свої граматичні здібності. На уроці вчитель намагалась якомога менше розмовляти , надаючи можливість учням тренувати свої навички говоріння.
З метою сприяння професійного зростання молодих вчителів було проведено ділову гру: «Class activities for developing speaking skills»  (вчитель Гаврилюк І.М.). Мета ділової гри: визначення сучасних технологій навчання говоріння, навчити застосовувати на практиці технології навчання вмінь колективно вирішувати педагогічні задачі під час підготовки, обмінюватися думками, виступати перед  аудиторією. В процесі проведення гри всі етапи був раціонально та пропорційно розподілений час відповідно до значущості кожного етапу. Перехід від одного етапу до іншого здійснювався на основі аналізу навчальних технологій говоріння. Під час гри була забезпечена досить висока працездатність, всі учасники гри були залучені до роботи, працювали плідно та активно. Вчитель намагалась створити атмосферу доброзичливості та взаєморозуміння. Був встановлений психологічний та міжособистісний контакт між учителями.
Підведенням підсумків цього дня було обговорення відкритого уроку та ділової гри, де вчителі-курсанти висловлювали свої думки щодо проведених заходів. Загалом всі учасники отримали задоволення та обмінялись неоціненним досвідом своєї нелегкої праці.

 

Переглядів: 531 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz