Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 23 » Відкриття VІІ літньої міжрегіональної школи з християської етики
11:26
Відкриття VІІ літньої міжрегіональної школи з християської етики

    23 червня 2014 року на базі Хотинської гімназії відбулося відкриття VІІ літньої міжрегіональної школи з християської етики. Даний захід проходив під егідою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної адміністрації та Інституту післядипломної педагогічної освіти  Чернівецької  області. Робота школи спрямована на підготовку вчителів до викладання основ християнської етики, залучення вчительського загалу до опанування змісту Біблії через наукове дослідження її тексту.
    Поважними гостями на даному заході були начальник управління освіти, молоді та спорту Хотинської рйонної державної адміністрації О.В.Плаксивий, голова райкому профспілки працівників освіти Хотинського району Василенко Г.М., методист Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Федорак В.Ф., викладач міжнародного міжконфесійного інституту "Служжіння настановою" з ІТ-підтримки викладання християнської етики Бойко А.В.. 
     Слухачами літньої школи стали вчителі не лише Чернівецької області, але й педагогічні працівики  з інших регіонів України.
    З урочистою промовою на відкриті УІІ літньої школи виступив начальник управління освіти, молоді та спорту Хотинської районної державної адміністрації О.В.Плаксивий, який відзначив необхідність у сучасних умовах модернізації змісту освіти шляхом упровадження в навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів району курсів духовно-морального спрямування.
     Продовжили тему актуальності морально-етичного виховання сучасної учнівської молоді  за круглим столом всі учасники літньої школи християнської етики. Вони ділилися проблемами та здобтками впровадження християнської етики в школах області, власним педагогічним досвідом.
    Наприкінці виступила організатор, кординатор, викладач літньої християнської школи Горбачова Лідія Іванівна, яка наголосила на тому, що християнська етика має стати для кожного не  просто знаннями, а способом життя. І вивчення теми УІІ літньої школи "Основи християнської етики: досліджуючи Євангіліє від Івана" допоможе кожному слухачеві знайти відповіді на одвічні питання людського буття.
     У другій половині дня учасники та гості літньої християнської школи розпочали навчання ІТ-технологіям на прикладі бібліських текстів, яке продовжиться і на друй день. У цьому їм допомагав Бойко А.В.- викладач з ІТ-підтримки викладання християнської етики.
    Бажаємо слухачам УІІ міжрегіональної літньої школи з християнської школи плідної роботи, гарного відпочинку, приємного спілкування з колегами та Божого благословіння!

 

  

  

Переглядів: 439 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz