Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Відкриття спортивно-хореографічного залу
11:58
Відкриття спортивно-хореографічного залу
18 грудня, у переддень Святого Миколи Чудотворця,  у Рукшинській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів відбулося урочисте  відкриття спортивно-хореографічного залу. Це велике свято не лише для шкільної родини, а й усього села. До навчального закладу завітало багато шанованих гостей, які зробили усе можливе для того, щоб з’явився новий зал: директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації  М.Й.Бауер, голова Хотинської райради Д.І. Руденко, начальник управління освіти, молоді та спорту Хотинської РДА О.В.Плаксивий, начальник відділу культури  Хотинської РДА Ю.М.Марко, сільський голова В.Г.Ступак, директор ТзОВ «Дністер» І.С.Заянчуковський, голова батьківського комітету О.О.Мареняк. 
Особливу подяку хочеться висловити місцевим спонсорам : В.І.Молдовану, Р.І.Дудці, В.М.Фурлету, а також Хмельницькому регіональному фонду «Зміцнення громад» корпорації «Сварог Вест Груп».
З вітальним словом до присутніх звернувся М.Й.Бауер, який вручив учням школи ноутбук. Чотирьох дітей-сиріт  Сандуляків, що знаходяться  під опікою,  привітав подарунками  до Дня Святого Миколая. 
Гостей щиро вітали учні школи, колектив сучасного танцю «Флай», ансамбль народного танцю «Колорит». 
Усі з нетерпінням чекали, щоб переступити поріг нового залу. М.Й.Бауер вручив учням символічний ключ і перерізав  стрічку.  Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  Чернівецької облдержадміністрації  вніс пропозицію з нового навчального року ввести в школі години хореографії. 
Під кінець свята завітав і сам Микола Чудотворець, який привітав усіх присутніх і подарував «миколайчики».
Переглядів: 559 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz