Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Червень » 3 » Успішні, талановиті, креативні та наполегливі: «Юна еліта Хотинщини 2020»
13:16
Успішні, талановиті, креативні та наполегливі: «Юна еліта Хотинщини 2020»

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету  у  світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Август Бебель сказав: «Генії не падають з неба, вони повинні мати можливість отримати освіту й мати умови для розвитку».  Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.

Кажуть, що  людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І такий плідний, родючий, благодатний ґрунт створено у нашому районі. Талановиті діти — це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта. Щоб  потенційне національне багатство зберегти та примножити, необхідно вміти відбирати таких дітей, допомагати їм знайти себе та підтримувати їхній розвиток.

«Юна еліта Хотинщини» – це традиція вшанування талановитих, здібних, вмілих, успішних школярів та педагогів. Впевнена хода до процвітаючого майбутнього починається у кожного з них із рідної школи. Той фундамент, який закладають у вихованців  закладів освіти нашого району, дає нам надію, що наступне покоління зробить нашу державу, район, рідний населений пункт ще успішнішим.

Юна еліта Хотинщини – це майбутні агрономи, спеціалісти відновлювальної енергетики, інженери, фізики, математики, відмінні фахівці гуманітарного напрямку. Серед них також і неперевершені спортсмени, співаки та танцюристи, митці декоративно-прикладного напряму – діти, чиїми талантами можна пишатися, про яких варто говорити, чиї здобутки необхідно відзначати та мотивувати на майбутні звершення.

   Втішаємося вашими здобутками,  Юна еліто! На вас усі наші сподівання та надії!

/obdarovani_dity/juna_elita_2020.pdf

Переглядів: 567 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz