Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 5 » «Підтримай українську армію»
11:11
«Підтримай українську армію»

Хотинчани долучилися до 
Всеукраїнської акції «Підтримай  українську армію»
.

Учні 9 - 10-х класів шкіл та педагогів освітньої галузі Хотинщини 30.04.2014 року відвідали підшефну військову частину, яка дислокована у селі Рідківці Новоселицького району. 
Зокрема військову частину відвідали учні Хотинської гімназії, Клішковецької  загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, яких супроводжували - заступник директора з виховної роботи Людмила Микитюк, педагог – організатор Зоя Корчак та вчитель Захисту Вітчизни Володимир Юзько із Хотинської гімназії, заступник з виховної роботи Клішковецької ЗОШ  Наталія Ротар та  голова Хотинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Галина Василенко. 
Юні відвідувачі із своїми наставниками привезли підшефним продукти харчування від учнівських колективів зазначених освітніх установ. А голова Хотинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Галина Василенко вручила військовикам керамати та спальні мішки.
Командир частини В’ячеслав Губаль, офіцери та військовослужбовці за призовом розповіли школярам та педагогам про їхню повсякденну військову службу. 
Спочатку для хотинчан була проведена екскурсія по військовій частині, їм розповіли про історію створення та сьогодення частини. Командир частини В’ячеслав Губаль ознайомив присутніх з приладами та технікою, на яких військовики працюють під час несення вартової служби, представив  зразки бойової зброї. 
Хотинчани відвідали  казарми та побутові приміщення, радіотехнічний вузол.  Вони побачили різні види спеціального озброєння і почули про способи їхнього застосування. 
Військові продемонстрували зразки радіообладнання, наявне обмундирування та екіпіровку солдат, відповіли на різні запитання школярів. 
Екскурсія була захоплюючою, всі відвідувачі отримали багато вражень та позитивних емоцій. Особливо дітям сподобався радіовузол та презентація військової частини, під час якої школярі побачили та потримали у руках справжню зброю, і це дало змогу їм відчути себе справжніми чоловіками.
Військові подякували за подарунки та запрошували гостей навідувати їх частіше.

Головний спеціаліст відділу 
освіти управління освіти, молоді та спорту 
Микитюк М.В.

   

Переглядів: 519 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz