Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 7 » Обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця»
09:57
Обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця»

6 червня на території військової частини «300 механізованого полку» м.Чернівці відбувся обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця». Участь у грі взяли учні 5-9 класів віком до 15 років, переможці районних, міських етапів Всеукраїнської гри. Загальна кількість команд - 13, учасників гри -185. 
Гра передбачала наступні конкурси та спортивні змагання:
1.    Строю та пісні. 
2.    Воєнно-історичний. 
3.    Вогнева підготовка. 
4.    Метання «гранати». 
5.    Долікарська допомога. 
6.    Топографічна підготовка. 
7.    Спортивні змагання. 
8.    Естафета «Десант».
Хотинський район представляла команда Хотинської гімназії "Грім".
В організації та підготовці у проведенні таких конкурсів, як «Вогнева підготовка», «Долікарська допомога», естафета «Десант»  активну участь взяли військовослужбовці військової частини, студенти та викладачі кафедри військової підготовки Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича, представники обласного Товариства сприяння обороні України, обласної організації ветеранів України.
Гра пройшла цікаво і напружено. Учасники продемонстрували високий рівень підготовки, практичні вміння і навички поведінки в екстремальних ситуаціях та успішно справились із поставленими завданнями під час участі у різноманітних конкурсах та естафетах.
 У напруженій боротьбі перемогу виборола команда Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату, друге місце посіяла команда Хотинського району, третє місце зайняла команда Герцаївського району.
Привітати учасників гри прийшли вихованці гуртка міського Палацу дітей та юнацтва «Барабанщиці»,  хореографічного гуртка «Сюрприз»  Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини»,  студенти факультету фізичної культури та здоров’я людини, Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича, а також колишні воїни-афганці міської організації УСВА, які організували змагання з розбирання та складання автомату та нагородили найкращих. 
Вітаємо команду "Грім" та її керівника Юзька В.І. з почесним другим місцем.

  

  

Переглядів: 486 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz