Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 20 » Конкурс «Крок до зірок – 2014»
13:12
Конкурс «Крок до зірок – 2014»

Конкурс «Крок до зірок – 2014» 
в Клішковецькій гімназії

Становлення професійних якостей молодого вчителя – однин із основних аспектів методичної роботи. В Клішковецькій гімназії це завдання першочергове: адаптація в новому колективі, включення в практичну діяльність закладу, формування перших штрихів до власного портрету «Я – вчитель»  Коли все це відбувається в атмосфері доброзичливості та задоволення працею – то  й труднощі здаються незначними. Конкурс для молодих вчителів «Крок до зірок – 2014» - цікава форма роботи з молодими вчителями, що вже  стала  традицією. Впродовж тижня молоді вчителі, члени школи молодого вчителя, проходили такі етапи конкурсу: відкриті уроки, виховні заходи, презентували методичні розробки уроків. 
У п’ятницю 16 травня відбувся фінал за такою програмою: представлення, «педагогічна ситуація», конкурс художників, «щасливий вчитель» демонстрація таланту. Приємно вразив всіх присутніх вчитель Захисту Вітчизни Параскевін В.А. майстерністю у проведенні позакласного заходу – літературно-музичної композиції  «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», вчителька французької мови Бобик Ю.О. на високому рівні провела урок 
в 5 –Б класі на тему: «Одяг.  Підготовка до контролю письма»; вчителька трудового навчання Костюк Т.В. була неперевершена в майстерності вишивання та дизайну, вчителька світової літератури Балахтар О.С. підготувала оригінальну відео презентацію  «Це все про мене». Цікавинкою свята було те, що в окремих конкурсах брали участь  вчителі-методисти гімназії, пропонуючи свій можливий варіант «розв’язування» педагогічних ситуацій. Окрасою свята стали юні таланти НВК І ст. с. Клішківці (директор Вілянська Л.І.): Манюк А., Бурлака А., Зубаїр Д.
 Журі одноголосно визначило переможця – вчителя Захисту Вітчизни Параскевіна В.А., номінація «вчитель - талант» - була присвоєна Бобик Ю.О.,, «вчитель – відкриття» - Костюк Т.В., «вчитель – новатор» - Балахтар О.С.
Молодих вчителів щиро вітала голова райкому профспілки працівників освіти і науки Г.М. Василенко нею були вручені Грамоти Управління освіти молоді та спорту Хотинської РДА та районного комітету профспілки працівників освіти і науки та грошові винагороди. 
Заступник директора ТЗОВ «Люд-Вік-Агро», депутат районної ради Н.Д.Романюк, голова батьківського комітету В.І.Стріхар привітали  конкурсантів і вручили подарунки.  

   

   

 

Переглядів: 794 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz