Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 10 » «Формування здоров’язберігаючої компетентності в учнів початкових класів»
17:47
«Формування здоров’язберігаючої компетентності в учнів початкових класів»

10 грудня 2014 року педагогічний колектив  Хотинського НВК«Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня»запросив на чергове засідання керівників шкільних методичних об’єднань  вчителів початкових класів з проблеми «Формування здоров’язберігаючої компетентності в учнів початкових класів».
Яскравою візиткою зустріли присутніх учні та вчителі школи . З вітальним словом до учасників звернулася Семенюк І.Б., директор Хотинського НВК .Савчук Р.В., методист РМК управління освіти, молоді та спорту Хотинської районної державної адміністрації,зазначила, що слід змінити  організацію життєдіяльності дітей в школі, створивши в ній фізичний та емоційний комфорт.
Протягом семінару вчителі відвідали  педагогічну  майстерню педколективу  Хотинського НВК. Учасники завітали на уроки  з використанням  здоров’язбережувальних технологій  з трудового навчання на тему: «Світ професій «людина - людина». Колаж «Лікар», який провела  Антонюк М.О. та  урок-тренінг на тему:«Друзі. Вимоги до товаришування , спільної гри, праці, навчання в групах, у класі» з предмету  « Я у світі» (вчитель Левицька О.М.).
На своїх уроках вчителі  ознайомили з різними видами  роботи, використовуючи інтерактивні вправи, ІКТ, здійснювали міжпредметні зв’язки. Головна  увага була зосереджена на використанні здоров’язбережувальних технологій на уроці.
Учителі району взяли активну участь у тренінгу «Використання аспектів здоров’язбережувальних технологій в початковій школі», який провела Мельник В.Д.
Антонюк М. О. поділилась досвідом роботи з колегами з питання формування здоров’язберігаючої компетентності в учнів початкових класів.
Дубчак М.Д., заступник директора Хотинського НВК,наголосила, що знання, володіння і застосування здоров’язбережувальних технологій є важливою складовою професійної компетентності сучасного педагога.
Учасники засідання отримали методичні рекомендації для своєї практичної роботи.

  

  

  

Переглядів: 769 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz