Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 11 » Відзначення Року англійської мови у Хотинській ЗОШ I-III ступенів №1
10:31
Відзначення Року англійської мови у Хотинській ЗОШ I-III ступенів №1

11.02.2016 р. учителі англійської мови Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Стороженко Г. В., Яворська А. О. та Боднарюк Н. С. провели урочисте відкриття Року англійської мови.
З 11 лютого по 17 лютого 2016 року в школі проходив тиждень англійської мови під девізом "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина".
З метою підкреслення значення англійської мови в сучасному світі вчителем англійської мови Стороженко Г.В. та учнями 7 класу була проведена загальношкільна лінійка «Англійська у моєму житті». Під час лінійки учні розповіли про поширення англійської мови на планеті, її значення на даному етапі розвитку людства. Було повідомлено цікаві факти про англомовні країни. 
З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок 11.02.2016 р. учні 2-4 класів взяли активну участь в інформаційній загальношкільній лінійці на тему «Магічні слова». Проведений захід  був спрямований на ознайомлення учнів з лексичними одиницями по темі «Слова ввічливості». Виховний компонент сприяв  формуванню у молодших школярів доброзичливості, поваги до оточуючих людей, бажання використовувати ввічливі слова при спілкуванні англійською мовою. ї
Учні 2 класу проявили свої знання, вміння та навички під час проведення відкритого уроку на тему «У світі тварин». Урок-подорож країною «Animals» допоміг школярам уявити себе подорожуючими, які за допомогою вирішення навчальних завдань, прямували до кожної наступної зупинки на карті. Диференційовані та різнопланові завдання дали змогу продемонструвати загальні знання з тем «Кольори», «Погода»,  «Місяці», «Числівники». Під час відеофізкультхвилинки учні виконували вокальну композицію та одночасно розвивали свою рухову активність. Кожний етап уроку супроводжувався демонстрацією мультимедійної презентації. 
12.02.2016 року з метою ознайомлення учнів зі звичаями Великої Британії вчителем англійської мови Стороженко Г. В. був проведений позакласний захід для учнів старших класів «День Святого Валентина». Виховний захід був спрямований на розвиток соціокультурної компетенції, розвиток мовленнєвих навичок та логічного мислення. Конкурсна програма заходу розвивала творчі здібності та естетичні смаки учнів 8 та 10 класів - учасників команд «Романтики» та «Закохані».         
Вчителі англійської мови Стороженко Г.В. та Боднарюк Н.С. разом із учнями 5-9 класів підготували конкурс стінгазет «Англійський світ». Конкурс був спрямований на поглиблення країнознавчої та соціокультурної компетенції учнів. Кращими стали стінгазети 5 та 7 класів про Велику Британію.
16.02.2016 року учениця 10 класу Сметаніна Анастасія підготувала виступ-презентацією «Чому я вивчаю англійську мову» для учнів 6-7 класів. Вона продемонструвала відео про необхідність вивчення англійської мови, ще раз підкреслила її велике значення.
Учитель англійської мови Стороженко Г. В. поділась досвідом використання інноваційних технологій на уроках англійської мови. Педагог підкреслила, що використання інноваційних технологій на уроках англійської мови робить їх цікавими, інформаційно-насиченими, сприяє кращому оволодінню учнями англійською мовою.
16.02.2016 р. Боднарюк Н. С. проведений відкритий урок з англійської мови в 5 класі на тему «Україна - моя Батьківщина». Під час уроку було опрацьовано та автоматизовано лексичні одиниці по темі «Ukraine is our Motherland». Було продемонстровано цілий відеоряд, що відповідав темі уроку: «Magical Ukraine! - Ukraine in one minute», «Ukrainian polka», «National Anthem of Ukraine». Учні виконували різнопланові завдання, під час яких демонстрували свої знання. Під час завершального етапу уроку учні заспівали гімн України на англійській мові, що придало уроку більшої офіційності і важливості.
Стороженко Г. В. 16.02.2016 р. провела майстер-клас для вчителів «Інноваційні технології на уроках англійської мови».
17.02.2016 р. Стороженко Г. В. презентувала демонстраційний урок у 
8 класі «Велика Британія». Учитель Боднарюк Н. С. 10.02.2016 провела самопідготовку з англійської мови в 1 класі на тему «Тварини навколо нас». Самопідготовка була проведена в ігровій формі, що давало змогу учням перебувати більш непримушеній обстановці і покращувало атмосферу для виконання вправ на повторення, а також надало можливість учням продемонструвати знання з попередніх уроків. Під час відео-фізкультхвилинки учні розвивали свою рухову активність, а також повторили числівники до 10. 
17.03.2016 р. Боднарюк Н. С. провела виховний захід «День Святого Патріка» у 5 класі. 
25.03.2016 р. Стороженко Г. В. взяла участь у вебінарі для вчителів «Стратегії підготовки учнів до ДПА та ЗНО з англійської мови», організованому представництвом «Макмілан Паблішерз Лімітед» в Україні та ІППОЧО.
22.04.2016 р. Стороженко Г. В. з школярами 10 класу провели виховний захід, присвячений увіковічненню пам’яті Вільяма Шекспіра «2016 William Shakespeare Commemoration». 
Яворська А. О. 05.05.2016 р.  організувала  виховний захід за участю учнів 1-4 класів «Світле свято Великодня». Проведено зустріч з волонтером Корпусу миру Єленою Краджескі.
У школі організовано перегляд фільмів та мультфільмів англійською мовою.
Отже, заходи щодо відзначення Року англійської мови у Хотинській ЗОШ I-III ступенів №1 спрямовані на поширення інформації про значення англійської мови, поглиблення соціокультурної компетенції, а також на досягнення основної мети вивчення англійської мови - мовної та мовленнєвої компетенції, тобто вміння спілкуватися англійською мовою.

  

  

  

Переглядів: 505 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz