Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Робота виїздних консультативних пунктів
09:12
Робота виїздних консультативних пунктів

15 жовтня 2014 року Інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно із методичним кабінетом управління освіти Хотинської райдержадміністрації було організовано роботу виїздних консультативних пунктів на базі Грозинецького НВК, Клішковецької гімназії та Клішковецької ЗОШ І-ІІІ ст.
У Грозинецькому НВК проводились консультації для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ, завідуючих дошкільних навчальних закладів та заступників НВК з дошкільної освіти; вчителів фізичного виховання. В роботі пункту надано консультації Богачик Т.С., заступником директора ІППОЧО з науково-методичної роботи; Куриш Н.К., завідувачем НМЦ менеджменту та з координації діяльності РМК; Пархомовою Л.І., методистом НМЦ менеджменту та з координації діяльності РМК; Савчук О.С., методистом НМЦ безперервної педагогічної освіти, атестації педагогічних кадрів та освітніх закладів; Гавлюком В.В., методистом НМЦ виховної роботи з питань: ефективності методичної роботи ЗНЗ та організації основних її форм; технології підготовки та організації проведення педагогічної ради;організації методичної роботи з працівниками дошкільного підрозділу НВК; впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес, методичного супроводу викладання фізичної культури. Представлено фрагмент тренінгу для заступників директорів ЗНЗ проведення педагогічної ради «Авторитет педагога», ділову гру для завідуючих ДНЗ «Створення живого мультфільму». У ході зустрічі було обговорено низку актуальних проблем, які зацікавило учасників консультпункту.
У роботі консультпункту брали участь: завідуюча РМК управління освіти молоді та спорту Хотинської РДА Якуба Р.Є. та методисти методкабінету Гріщенко О.В., ГанчукВ.В.,  25 заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ, 12 завідуючих ДНЗ та заступників директорів НВК з дошкільної освіти; 12 вчителів фізичного виховання.
На базі Клішковецької гімназії була проведена консультативна інструктивно-методична нарада «Про надання методичної допомоги щодо викладання навчальних предметів та організації методичної роботи в гімназії», для категорій педагогічних працівників: вчителів музики, образотворчого мистецтва, художньої культури, українознавства; працівників психологічної служби, заступників директора з виховної роботи. 
Методичнудопомогу надавали: Романовська Д.Д., завідувач НМЦ практичної психології і соціальної роботи; Мінченко Т.А., методист НМЦ виховної роботи; Жилеско О.В., методист НМЦ виховної роботи; Кліщинська Т.А. методист НМЦ виховної роботи; Старовойт П.С., завідувач НМЦ виховної роботи з ОІППО.
На нараді були присутні:
Шишковська М.І.– методист Хотинського управління  освіти; молоді та спорту, Коваль А.С. - методист Хотинського управління  освіти молоді та спорту, Микитюк Л.М. –головний спеціаліст Хотинського управління  освіти, молоді та спорту, Пислар Л.В. - методист Хотинського управління  освіти, молоді та спорту.
Гості ознайомилися з історією гімназії, переглянули концертну візитівку, побували на виставці конкурсних робіт – парад осінніх квітів «Заквітчаймо нашу Україну», оглянули виставки творчих робіт учнів та виставку юних художників  - Івасюка В. та Чорнобров Н. та декоративно прикладного мистецтва. 
Під час інструктивно-методичної наради булонаданодієвуметодичнудопомогупрацівникам психологічної служби: 
-    «Про підтримку дітей та їх батьків, які зазнали психологічних травм внаслідок перебування на території конфлікту, або якщо вони стали свідками насильства або терору. Методологія психологічної допомоги дітям та сім’ям переселенців зі східних регіонів країни. Методика консультативної допомоги учнівській молоді з приводу страхів і переживань за батьків, рідних, які були учасниками військових дій в Україні та напрямку просвітницької діяльності з всіма учасниками навчально-виховного процесу стосовно методів подолання стресу, зняття психічної напруги»; 
-    для заступників директора з виховної роботи: «Про основні напрями виховної діяльності» та «Основні завдання превентивного виховання на 2014/2015 н.р.»;
-    для вчителів українознавства: «Про викладання предмета у школі»;
-    для вчителів предметів художньо-естетичного циклу: «Про викладання музики та музичного мистецтво в загальноосвітніх школах та організацію гурткової роботи з предметів художньо-естетичного циклу».

  

  

  

  

  

Переглядів: 511 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz