Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 11 » День відкритих дверей
21:40
День відкритих дверей

Гостинно школа двері відчинила…Уже стало доброю традицією проводити День відкритих дверей для майбутніх першокласників у Хотинському НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня». І цей рік - не виключення. 8 квітня заклад гостинно відчинив свої двері вихованцям старших дошкільних груп та їхнім вихователям.
Скільки сюрпризів, цікавих зустрічей чекало на присутніх! Адже і вчителі, і учні хотіли зробити цей день особливим, незабутнім, щоб перше знайомство зі школою викликало у дітей тільки приємні спогади і сформувало позитивне ставлення і до школи, і до вчителя, і до процесу навчання в цілому. Першою привітала дітей, їхніх батьків заступник директора з НВР Бойко Г.С . Вона виразила надію, що всі малюки, які завітали сьогодні у школу, стануть у майбутньому її учнями. Потім всі переглянули невеличкий концерт, який підготували талановиті четвертокласники: вони і співали, і танцювали, і гралися в різні ігри. На звершення здійснили екскурсію закладом, відвідавши класи випускників (класні керівники – Левицька О.М., Романюк С.М., Вирижинська Н.В.). Куди б малюки не йшли, всюди їх зустрічали посмішкою, добрим словом. Ми, вчителі, сподіваємось, що у майбутніх першокласників склалося приємне враження про школу.
Перший крок уже зроблено, тому, шановні батьки, вибір – за вами! Цієї осені ваша дитина переступить її поріг. І пам’ятайте просту істину: освіта може зробити дитину розумною, але щасливою робить її лише душевне, розумно організоване спілкування з близькими і рідними людьми – родиною. У ваших силах створити в сім’ї саме таку атмосферу, яка не тільки підготує дитину до успішного навчання, але і дозволить їй зайняти гідне місце серед однокласників, відчути себе в школі комфортно. Пам’ятайте це! Подайте руку дружби дитині та школі.

Заступник директора з НВР Бойко Г.С.

 

Переглядів: 460 | Додав: hot_mk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz