Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

11.02.2016 р. учителі англійської мови Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Стороженко Г. В., Яворська А. О. та Боднарюк Н. С. провели урочисте відкриття Року англійської мови.
З 11 лютого по 17 лютого 2016 року в школі проходив тиждень англійської мови під девізом "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина".
З метою підкреслення значення англійської мови в сучасному світі вчителем англійської мови Стороженко Г.В. та учнями 7 класу була проведена загальношкільна лінійка «Англійська у моєму житті». Під час лінійки учні розповіли про поширення англійської мови на планеті, її значення на даному етапі розвитку людства. Було повідомлено цікаві факти про англомовні країни. 
З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок 11.02.2016 р. учні 2-4 класів взяли активну участь в інформаційній загальношкільній лінійці на тему «Магічні слова». Проведений захід  був спрямований на ознайомлення учнів з лексичними одиницями по темі «Слова ввічливості». Виховний компонент сприяв  формуванню у молодших школярів ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: hot_mk | Дата: 11.05.2016

Заходи у Хотинському НВК «ДНЗ-ЗОШ І ступеня»
 до Дня пам’яті та примирення і до Дня перемоги.

Багато років відділяє нас від тих травневих днів, коли відлунали останні залпи найстрашнішої і найкровопролитнішої в історії людства війни. Але не дивлячись на давність цієї історичної події, ми кожен рік 9 травня відзначаємо День Перемоги. У цей славний день ми повертаємося до незабутньої весни 45-го, згадуємо тих, хто у жорстокій битві виборов нашу перемогу.Велика Вітчизняна війна стала тяжким випробуванням для кожної сім’ї, усього  народу, випробуванням усіх його фізичних і моральних сил.
Пам’ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – ЖИТТЯ!!! Ваш подвиг не підвласний часу, дорогі солдати Перемоги!
До Дня Перемоги  у Хотинському НВК «Дошкільний навчальний заклад--загальноосвітня шко ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: hot_mk | Дата: 10.05.2016

20 квітня на базі районого методичного кабінету управління освіти  Хотинської райдержадміністрації відбувся  обласний семінар завідуючих РМК/ММК з проблеми «Науково-методичний супровід наступності змісту освіти та результатів впровадження нового Державного стандарту у навчально-виховний процес освітніх закладів району»

Фоторепортаж з семінару

   ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: hot_mk | Дата: 20.04.2016

Гостинно школа двері відчинила…Уже стало доброю традицією проводити День відкритих дверей для майбутніх першокласників у Хотинському НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня». І цей рік - не виключення. 8 квітня заклад гостинно відчинив свої двері вихованцям старших дошкільних груп та їхнім вихователям.
Скільки сюрпризів, цікавих зустрічей чекало на присутніх! Адже і вчителі, і учні хотіли зробити цей день особливим, незабутнім, щоб перше знайомство зі школою викликало у дітей тільки приємні спогади і сформувало позитивне ставлення і до школи, і до вчителя, і до процесу навчання в цілому. Першою привітала дітей, їхніх батьків заступник директора з НВР Бойко Г.С . Вона виразила надію, що всі малюки, які завітали сьогодні у школу, стануть у майбутньому її учнями. Потім всі переглянули невеличкий концерт, який підготували талановиті четвертокласники: вони і співали, і танцювали, і гралися в різні ігри. На звершення здійснили екскурсію закладом, відвідавши класи випускників (класні керівники – Левицька О.М., Романюк С.М., Вирижинська Н.В.). К ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: hot_mk | Дата: 11.04.2016

Вже традиційно протягом квітня і травня проводиться Всеукраїнська  акція з благоустрою «За чисте довкілля». Кожен навчальний заклад в межах цієї Акції та до Дня довкілля, що відзначатиметься 16 квітня, намагається прибрати прилеглу територію, висадити нові дерева та кущі, впорядкувати газони та квітники. Долучаються до цієї благородної справи працівники та вихованці Хотинського НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня». Завдяки батькам, що працюють у лісовій галузі, підтримці керівництва Хотинського держлісгоспу навчально-виховний комплекс отримав 400 кущових саджанців для відновлення живоплоту навколо дитячих ігрових майданчиків. А для того, щоб висадка пройшла успішно, дошкільнятам старших груп та молодшим школярам 2-Б і 3-В класів провів майстер-клас фахівець – Печеряга Олександр Феодосійович. Діти з великим бажанням та старанням викладали тоненькі стебельця в підготовлені лунки, обережно носили відерцями водичку та вливали майбутній живопліт. Ще з більшим інтересом малюки слухали розповіді та повчання лісника про охорону довкілля, ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: hot_mk | Дата: 11.04.2016

Арт-терапія в роботі практичного психолога у Хотинському НВК

На базі Хотинського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» відбулося чергове засідання майстер-класу практичних психологів та соціальних педагогів.
Учасники розглянули тему «Арт-терапія в роботі практичного психолога». О.В.Пислар   психолог-методист управління освіти Хотинського РДА відмітила продуктивну роботу засідань і підкреслила важливість використання даного напрямку у практичній  діяльності психологів та соціальних педагогів.
Заняття розпочалося презентацією досвіду роботи практичного психолога НВК Дєдов О.А. «Арт-терапія мистецтвом». З метою створення умов для відпрацювання практичних навичок роботи з арт-терапії Ольга Анатоліївна познайомила з проективним графічним тестом «Дерево». Під час вправи учасники мали змогу інтерпретувати свої малюнки.
Завершилося заняття вербалізацією і рефлексією яка спільними зусиллями і завдяки співпраці та обміном думка ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: hot_mk | Дата: 07.04.2016

    Формування культури підростаючого покоління неможливе без звернення до художніх цінностей, накопичених суспільством у процесі свого існування. Таким чином, стає очевидною необхідність вивчення основ історії мистецтв. Щоб найбільш повною мірою зрозуміти епоху, необхідно орієнтуватися в мистецтвознавчій термінології, знати й розуміти суть кожного з видів мистецтв.
    З метою поглиблення знань учнів, виявлення обдарувань та розвитку здібностей з 28.03 по 01.04.2016 року в Клішковецькій гімназії пройшов тиждень образотворчого мистецтва під керівництвом учителя Непийводи Катерини Василівни та активу учнівського самоврядування.
    У рамках тижня було проведено тематичну лінійку «Кольоровий світ», на якій проінформовано про види образотворчого мистецтва й символіку кольорів; презентовано тематичну стіннівку «Види образотворчого мистецтва. Живопис. Графіка. Скульптура». В актовій залі відбулася виставка «Засоби та матеріали для образотворчого мистецтва». Учнями 7-8 класів оформлено стенд «Художники ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: hot_mk | Дата: 04.04.2016

Міжнародний день птахів — екологічне свято, яке відзначається щорічно, 1 квітня. За традицією в цей час в очікуванні пернатих розвішуються шпаківні, дуплянки та інші «пташині будиночки». Повернення птахів святкується також як прихід весни. Вперше цей день, як масове дитяче свято, відзначили в Сполучених Штатах Америки більше 100 років тому. Організатором виступив педагог з містечка штату Пенсільванія. Незабаром це свято підтримали  та розпочали  популяризувати по всій планеті. 
 З метою залучення дітей до активної екологічної діяльності, до такої  чудової  традиції  долучилися учні та педагоги 3-А класу Хотинського НВК «Дошкільний навчальний заклад- загальноосвітня школа І ступеня».  У актовій залі відбулося велике театралізоване дійство «Птахи прилетіли, на крилах весну принесли». Програма заходу , завдяки педагогам Ференс-Гайсенюк Інні Анатоліївні, Шалаєвій Олені Олександрівні, Каськовій Вікторії  Вікторівні, була насичена різноманітними жанрами фольклорної творчості. Неповторна атмосфера заходу ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: hot_mk | Дата: 02.04.2016

Рідна мова є, без перебільшення, основним предметом у системі навчально-виховної роботи в початкових класах.
Однак процес навчання неможливий без формування пошани й любові до рідного слова. Глибоке вивчення української мови можливе тільки тоді, коли учень усвідомлює її як найдорожчий скарб, в якому втілені національна самосвідомість, патріотичність, характер, історія народу. В. О. Сухомлинський писав, що «найважливішим засобом впливу на дитину, облагородження її почуттів, думок, переживань є краса і велич, сила й виразність рідного слова».
Саме з цією метою в Хотинському НВК «ДНЗ-ЗОШ І ст.» 29 березня  майстерні та творчі педагоги 3-В класу – Койцан В.М., Чебан Н.Є., Каськова В.В., провели виховний захід «Вивчайте діти, рідну мову». Батьки, гості, педагоги та учасники були зачаровані змістовними поетичними рядками про українську мову, запальними народними танцями, веселими інсценівками та колоритним співом молодших школярів. У виступі прослідковувалось  щире захоплення дітей багатогранністю і неповторністю материнської мови, гордість за національну приналежн ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: hot_mk | Дата: 29.03.2016

З метою розширення знань учнів з французької мови в рамках проведення «Тижня французької мови і Франкофонії» у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1  був проведений міні-фестиваль «Зустріч із французьким кіно».
Самборська Л. Є., вчитель французької мови, спільно з учнями 10 класу провели міні-фестиваль, що розпочався представленням творчості Едіт Піаф як французької співачки так і акторки кіно.
Ведучі заходу (Сметаніна А. та Лисиця С.) розповіли про історію французького кіно. Главацька Н. презентувала цікаве повідомлення про акторів, які стали легендами кіно. Зазначила, що Франція здавна асоціюється з високою модою, хорошим вином та дотепними комедіями.
Номінацію «Родзинки сучасного фільму» представила Дудка А. Учениця ознайомила учасників із найпопулярнішими акторами, а також підготувала для перегляду кілька цікавих трейлерів за участю відомих акторів сучасного кінематографу Франції.
Ведучі програми розповіли присутнім про міжнародний Каннський кінофестиваль, який проводиться щорічно у курортному місті Канни і входить до «Великої п’ятірки» най ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: hot_mk | Дата: 22.03.2016

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 26 27 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Посилання


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz